Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Jавен повик за реконструкција на фасади на колективни станбени згради во Центар

  Oпштина Центар објави Јавен повик за пријавување на заинтересирани заедници на сопственици на станови од подрачјето на Општина Центар…

Повеќе