Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Осветлување на Археолошкиот музеј по повод Светски ден за борба против туберкулозата

  Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза Скопје, заедно со професионалните здруженија: Македонското лекарско друштво, Здружението на пневмофтизиолози, Македонското респираторно…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Настани

Археолошкиот музеј со ексклузивна изложба „Сребрена Тракија“

  Во Археолошкиот музеј на РС Македонија во Скопје утре, 14 ноември, ќе биде отворена ексклузивната изложба „Сребрена Тракија“, која…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Изложба “Стибера, 70 години археолошки истражувања“

  Во Археолошкиот музеј на Северна Македонија, од вчера до 25 ноември годинава ќе биде отворена изложбата „Стибера, 70 години…

Повеќе