Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Изложба “Стибера, 70 години археолошки истражувања“

  Во Археолошкиот музеј на Северна Македонија, од вчера до 25 ноември годинава ќе биде отворена изложбата „Стибера, 70 години…

Read More