Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

“ОХРИД ЕКО 2023”: 28 нуркачи го чистеа Охридското Езеро од цврст отпад

  Во организација на Нуркачкиот Центар “АМФОРА” од Охрид се реализира голема еколошката акција за чистење на Охридското Езеро од…

Повеќе