Categories: Алтернатива, Настани

Биенале на македонската архитектура во „Мала станица“

  Во просториите на „Мала станица“ деновиве се отвори  Биеналето на македонската архитектура каде што се изложени проекти реализирани во…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Повик до македонските уметници за учество на Првото уметничко биенале во Малта 2024

  Амбасадата на Северна Македонија во Рим, надлежна и за Малта,  информира за повикот на претседателот на националната Агенција за…

Повеќе