Categories: Алтернатива, Настани

Турција-земја во фокусот на 6. Фестивал за илустрација и литература за деца „Литера“

  Под слоганот „Летаме заедно“, шестото издание на Меѓународниот фестивал за илустрација и литература за деца „Литера“ ќе се одржи…

Повеќе