Categories: Алтернатива, Настани

КОНКУРС за проект за манифестацијата „Цртај на македонски јазик“ за 2023 година

  Министерството за култура информира дека е отворен конкурсот „Цртај на македонски јазик“ за 2023 година, наменет за млади автори…

Повеќе