Алтернатива Настани

Продукција Златен Заб: БЕЗКОНЦЕПТУАЛЕН СТЕНД АП СО СЕМИР ГИЦИЌ

Продукција Златен Заб Ви претставува: БЕЗКОНЦЕПТУАЛЕН СТЕНД АП СО СЕМИР ГИЦИЌ и неговата гостинка: Ивана Наскова. Во Среда (19.02.) во Тетово, НУЦК “Иљо Антески-Смок”, во Четврток (20.02.) во Гостивар, НУЦК “АСНОМ”, во Петок (21.02.) во Кичево, НУЦК “Кочо Рацин” и во Сабота (22.02.) во Струга, НУЦК “Браќа Миладиновци”. Настапите почнуваат во 20:00ч. 150 ден. е […]