Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Ќе испорачаме реформи и одлучност, а ЕУ да испорача членство во догледно време

  Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бојан Маричиќ во видео-обраќање од Бечиќи каде присуствува на состанокот на…

Повеќе