Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ЈП Лајка започнува со заловување на бездомни кучиња во општина Аеродром

  Од денеска, 3 јули, заловувачкиот тим на ЈП Лајка ќе започне со стратешко заловување во општина Аеродром. Заловувачкиот тим…

Повеќе