Categories: Алтернатива, Настани

Охридскиот архив го одбележува 9-ти јуни – Меѓународниот ден на архивите

  Државниот архив – Одделение Охрид, активно се приклучува кон активностите во рамките на одбележувањето на Меѓународната недела на архивите…

Повеќе