Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Поднесен обвинителен акт против 11 диви копачи на културно наследство

  По истражна постапка што се спроведуваше од 13 декември минатата година, јавен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење…

Повеќе