Categories: Алтернатива, Настани

Започна јубилејното 60. издание меѓународната поетска манифестација „Рацинови средби“

  Под мотото „Рацин без компромис“, со сценски перформанс во Спомен-костурницата и со врачување на наградата „Рациново признание“ на писателот…

Повеќе