Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ЕСМ: Бесплатен приклучок на парно за исклучените потрошувачи до 31 август

  До 31 август 2023 година, ЕСМ Снабдување со топлина нуди можност за бесплатно приклучување на исклучените потрошувачи. Со цел…

Read More