Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Двете државни награди „Блаже Конески“ и „Ремзи Несими“ на разгледување пред пратениците

  Собраниската комисија за политички систем и односи меѓу заедниците денеска го разгледа Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот…

Повеќе