Categories: Алтернатива, Настани

Фестивал за европски авторски анимирани филмови, годинава во чест на Ацо Шопов

  Со премиерата на четири анимирани омнибус филмови инспирирани од творештвото на Ацо Шопов, во режија на Иван Ивановски, Крсте…

Повеќе