Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Во Стоби се работи на Римскиот театар и на Епископската базилика

  Во археолошкиот локалитет Стоби активно се работи на два проекти – конзервација, реставрација и реконструкција и археолошки доистражувања на…

Повеќе