Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми, Ударни вести

Клиниката “Жан Митрев” со стратешко партнерство ќе стане регионален клинички центар

  Клиниката Жан Митрев е во финални преговори за стратешко партнерство со Холандскиот фонд Balkan Alliance Healthcare, информираат од Клиниката.…

Повеќе