Categories: Алтернатива, Настани

Концертот „Вруток“ на Факултетот за музичка уметност го отвора 44. „Скопско лето“

  Со концертот на Факултетот за музичка уметност насловен “Вруток“ вечерва на првиот ден на летото и Светскиот ден на…

Повеќе