Categories: Вести, Спорт

Андреас Трајковски победник во скок во далечина на Европското екипно првенство

  Утрово на Европското екипно првенство (трета дивизија) кое се одржува во Силесиа, Полска, нашиот атлетичар, Андреас Трајковски, го освои првото место во…

Повеќе