Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ЕК: Стабилноста на банкарскиот систем е дополнително зајакната

  Во најновиот Извештај за напредокот на земјата, Европската комисија повторно истакна дека усогласеноста во делот на монетарната политика со…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

НБРМ: Банкарскиот систем останува здрав и стабилен

  Советот на Народната банка на седница го разгледа и го усвои Извештајот за ризиците во банкарскиот сектор за првиот квартал од 2023 година. Во Извештајот…

Повеќе