Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Герасимовски: Се стремиме кон општество ослободено од стегите на родовата нееднаквост

    „Како Градоначалник на Општина Центар, можам да ви ветам дека ќе продолжам да се залагам за унапредување на…

Повеќе