Вести Македонија

Заедничка вежба на Единицата за специјални задачи и на Одделот за заштита на определени личности и објекти- „ВИП-2017“

Денеска во касарната Илинден во Скопје се одржа заедничка вежба на Единицата за специјални задачи и на Одделот за заштита на определени личности и објекти при Министертвото за внатрешни работи насловена како – “ВИП-2017“. Целта на денешната вежба беше да се презентира заедничка реакција на Единицата за специјални задачи и Одделот за заштита на определени […]