Categories: Алтернатива, Настани, Ударни вести

Во КИЦ Загреб се одбележаа 60 години од катастрофалниот земјотрес во Скопје

  Во Културно-информативниот центар на РС Македонија во Загреб, Хрватска, се одржа настан по повод одбележување 60 години од катастрофалниот…

Повеќе