Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Една година од имплементација на Зелените коридори на ЦЕФТА и Транспортната заедница кон ЕУ

  Првите зелени коридори на ЦЕФТА и Транспортната заедница кон ЕУ (Грција) одбележуваат една година од имплементацијата. Оваа иницијатива, овозможена…

Повеќе