Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

“Охридско лето”: Без уметноста, животот би бил неподнослива празнина

  На Античкиот театар во Охрид, во присуство на многубројни домашни гости, но и гости од странство, свечено беше отворено 63. издание на…

Повеќе