Вести Македонија Ударни вести

“АЛКАЛОИД нема да ги зголеми цените на ниту еден производ

  Компанијата „Алкалоид АД Скопје“ во моментов работи со максимална искористеност на своите производни капацитети и човечки ресурси кои ни се на располагање. Направивме реорганизација на сите процеси со цел да ги задоволиме барањата на македонскиот пазар за лекови, дезинфициенси, медицински алкохол, антисептици и останати средства со антибактериско дејство. Во моментов, заради големата побарувачка на […]