Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Со изложбата „Супстрати“ во Париз се афирмира културната програма на „Отворен Балкан“

  Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска престојува во Париз каде што со министерките за култура на Албанија и на Србија,…

Повеќе