Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Герасимовски: Секоја недела килограм овошје од прва класа за сите децата во градинките

  Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски заедно со министрите за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и за труд…

Повеќе