Categories: Алтернатива, Настани

Претставата „Народен непријател“ гостува на два меѓународни фестивали во Црна Гора

  Македонскиот народен театар со претставата „Народен непријател“ од Хенрик Ибзен, во режија на Нина Николиќ, месецов гостува на два…

Повеќе