Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

АЛКАЛОИД започна процес на целосна дигитализација и автоматизација на процесите во Фармацијата со најсовремениот систем Manufacture Execution System – AlkaMES

  АЛКАЛОИД АД Скопје, како глобална и иновативна компанија, континуирано ги следи светските достигнувања во развојот на фармацевтската индустрија. Приспособувањето…

Повеќе