Вести Македонија Ударни вести

“АЛКАЛОИД”: DEZINTAL 0,2% во ново пакување

  Растворот за чистење и дезинфекција на сите видови површини со продолжено дејство „Дезинтал“ отсега во ново пакување.              DEZINTAL 0,2% BO НОВО ПАКУВАЊЕ