Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Учениците ќе користат пролетен распуст од 29 април до 5 мај 2024 година

  Во учебната 2023/2024 основците и средношколците ќе имаат и пролетен распуст. На седница на Владата, на предлог на Министерството…

Повеќе