Categories: Алтернатива, Настани

Стојчевска: „Скопје во 5 и 17“ започна носталгично со евергрините блиски до сите генерации

  Министерството за култура, со проектот „Скопје во 5 и 17“, се вклучува во одбележувањето на 60-годишнината од катастрофалниот земјотрес…

Повеќе