Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Француска вечер на „Охридско лето“ со Дуо Дезомбре-Леклер

  Традиционалната Француска вечер на фестивалот „Охридско лето“ вечерва нуди концерт на извонредните уметници  на пијано Ан Дезомбре и Уго…

Повеќе