Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ССК потпиша меморандум за соработка со Meѓународниот Центар за Трговија

  Во ССК потпиша меморандум за соработка со Meѓународниот Центар за Трговија ( ITC ) се оддржа средба на која присуствуваа…

Повеќе