Categories: Алтернатива, Настани

Претставата „Сергеј е многу глупав“ на Охридскиот народен театар на „Охридско лето“

  Во рамки на драмската програма на „Охридско лето“ утре вeчер (10.8.2023 г.)  на сцената на Центарот за култура „Григор…

Повеќе