Categories: Алтернатива, Настани

И за Ротшилд Фондацијата, “светскиот хуманизам е незамислив” без балканскиот Ерусалим

  “Без Охрид, не може да се замисли светскиот хуманизам”, пишува, во име на Ротшилд Фондацијата, Фредефрик Фапани (Frédéric Fappani…

Повеќе