Categories: Алтернатива, Настани

„Единствен матичен број“ од Лидија Димковска во читачкиот клуб во „Европска куќа Скопје“

Читачкиот клуб во „Европска куќа Скопје“ ќе биде повторно активиран со романот „Единствен матичен број“ од Лидија Димковска, што неодамна…

Повеќе