Вести Македонија Топ теми Ударни вести

РФМ: Финансиските средства од 615.000 денари ќе ги пренамени во МЗ за справување со коронавирусот

  Раководството на Ракометната Федерација на Македонија (РФМ) одлучи да не ја користи финансиската поддршка за 13 свои вработени во спортската администрација за месеците април и мај 2020 во износ од 14,500 денари по вработен понудена во Уредбата на Владата на Р.С. Македонија од 4 април 2020 година. Ракометната Федерација на Македонија ќе ги задржи […]