Categories: Алтернатива, Настани

„Домаќинство за почетници“ на Горан Столевски е македонски кандидат за „Оскар“

  Македонскиот филм „Домаќинство за почетници“ во режија на Горан Столевски е годинашниот македонски кандидат за наградата „Оскар за најдобар…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Настани

44. издание на „Браќа Манаки“ ќе почне со македонскиот филм „Домаќинство за почетници“

  Со македонска премиера на „Домаќинство за почетници“ на македонско-австралискиот режисер Горан Столевски ќе биде отворено годинашното 44. издание на…

Повеќе