Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Обидот за внесување страв и самоцензура кај новинарите нема да успее

  Новинарските и медиумски здруженија најостро ги осудуваат грубите навреди и дисквалификации кон новинарите на ИРЛ во денешното соопштение до…

Повеќе