Categories: Вести, Македонија

Средба на гувернерката Ангеловска-Бежоска со холандската кралица Максима

  Во рамки на настанот за финансиска едукација во организација на Министерството за финансии на Холандија и ИНФЕ-ОЕЦД, беше организирана…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Ангеловска-Бежоска: Поради родовата нееднаквост губиме околу 18% од БДП годишно

  Земјите од регионот на Западен Балкан секоја година губат околу 18% од БДП, поради родовиот јаз на пазарот на…

Повеќе