Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Арсовска со иницијатива за враќање спомен обележјето на Ќосето

  Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска достави иницијатива до Советот на Град Скопје за повторно поставување на спомен обележјето…

Повеќе