Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Османи: Проширувањето на ЕУ со државите од Западен Балкан е врвен безбедносен интерес за ЕУ

  „Обединета и просперитетна Европа во мир може да се постигне само со обединет и просперитетен Западен Балкан во мир.…

Повеќе