Categories: Вести, Македонија

Герасимовски во „Соседска патрола“ со наставници, родители и МВР кај младите во Градскиот парк

  Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски синоќа заедно со родители, наставници и претставници на Министерството за внатрешни работи и…

Повеќе