Categories: Алтернатива, Настани

18. издание на Меѓународниот фолклорен фестивал „Јоаким Осоговски“ во Крива Паланка

  Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска присуствуваше на отворањето на 18. издание на Меѓународниот фолклорен фестивал „Јоаким Осоговски“, кој синоќа…

Повеќе