Categories: Алтернатива, Настани

Филмско дружење со „Балканот не е мртов“ на отворено во Градскиот парк

  За оваа сабота, 26 август, Градот Скопје закажува ново бесплатно филмско дружење на отворено, овојпат со проекцијата на „Балканот…

Повеќе