Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Армијата е побогата за 120 нови подофицери и 150 професионални војници

  Денеска во касарната „Алексо Дамниевски Бауман“ во Велес се одржа свечена церемонија за промоција на 120 подофицери и свечена…

Повеќе