Categories: Алтернатива, Настани

Портрети на добитниците на наградите „Мостови на Струга“ и „Браќа Миладиновци“ на СВП

  Со портрети на добитниците на наградите „Мостови на Струга“ и „Браќа Миладиновци“, ирскиот поет Гевин Бредли и македонскиот Димитар…

Повеќе